concerte 2016
teatru si film
2016
solicita
o oferta
tururi
virtuale
facebook
Bine ati venit la Club Vila Bran!

Club Vila Bran este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte in Romania, fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate.

VA ASTEPTAM LA
CLUB VILA BRAN!

Noutati

Rusalii

 • Vezi oferta
 • In cadrul pachetului de Rusalii organizam: Recitaluri de muzica sustinute de catre artisti locali, petreceri cu DJ, dansuri populare romanesti, foc de tabara cu muzica folk si vin fiert.

  Sambata, 23 iulie,
  va invitam
  la un concert:
  ALB NEGRU
  Concerte
  2016

  Micul Castel este cea mai noua optiune de cazare in cadrul complexului nostru!

  Micul Castel: Vacanta regala langa Castelul Bran. Va invitam in noua locatie a complexului Club Vila Bran, o experienta intima situata la cativa pasi de Castelul Bran.

  Afla mai multe

  Casuta Scufitei Rosii
  si Casuta lui Bambi

  Va invitam sa va petreceti o vacanta ca in povesti in Casuta Scufitei Rosii sau in Casuta lui Bambi, locuri magice, pline de surprize si minunatii!

  Afla mai multe

  Valea cu povesti

  Va invitam sa faceti cunostinta cu personajele preferate, personajele care ne-au inveselit copilaria si pe care, mereu, am vrut sa le intalnim. Acum se poate! La Club Vila Bran, in Valea cu Povesti.

  Afla mai multe

  Oferte speciale!

  Oferta speciala Cazare:
  De la 40 LEI/PERS/ZI cazare + facilitati de agrement.
  * Cu exceptia Micului Castel!

  Oferta speciala Training:
  De la 35 EUR/PERS/ZI cazare + pensiune completa + 2 pauze cafea + sala conferinte + agrement.
  * Cu exceptia Micului Castel!

  Macheta Clubului

  Cazare

  Club Vila Bran se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si este format din 14 vile (cu o capacitate intre 5 si 24 camere) - 116 camere si 13 apartamente.

  Restaurant

  Restaurant cu specific de stana situat pe varful unui deal, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului, M-tii Bucegi si a Castelului Bran.

  Agrement

  Club Vila Bran va ofera o baza diversificata de agrement pentru toate varstele (sala de teatru, sala de jocuri, loc de joaca copii, echitatie...).

  Training

  Club Vila Bran este alegerea ideala pentru organizarea de team building-uri, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, conferinte.