Club Vila Bran

Clubul se întinde pe o suprafață de aproximativ 60.000 mp și deține 14 vile cu capacități între 1 și 24 camere, Căsuța Scufiței Roșii și Căsuța lui Bambi, 1 restaurant, 1 biblioteca, bază de agrement, Valea cu povești (parc de distracție tematic), sală de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri și birou de informare turistică. Camerele și apartamentele dispun de balcon, grup sanitar propriu cu cadă/cabină duș, TV.

Micul Castel

Vacanță regală de la poalele Castelului Bran! Vă invităm în cea mai nouă locație deschisă în cadrul complexului nostru.

Micul Castel Vila Bran este o locație complexului, deschisă în centrul Branului, la circa 700 m față de Club Vila Bran și circa 100 m față de Castelul Bran. Este o vilă tip conac, cu 2 camere, 2 apartamente.

Experiența intimă a Micului Castel vă va purta în vremurile nobile ale secolului trecut. Clădirea a fost reconstruită și adusă la forma ei originală. Pentru ca vacanțele dumneavostră să fie complete, echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii ireproșabile.

Macheta CLUB VILA BRAN

Activități

Club Vila Bran dispune de o BAZĂ DE AGREMENT pentru toate vârstele, pusă GRATUIT la dispoziția turiștilor cazați în club (în limita disponibilităților).

Program

Activități zilnice

Salutul Mascotelor Club Vila Bran
Mini excursie/drumetie
Jocuri in aer liber
Echitatie in manej
Tir cu arcul/arma de airsoft
Concursuri cu indicii prin complex
Agrement

Important

Baza de agrement se va putea folosi doar in cazul in care reglemantarile date de autoritati ne vor permite acest lucru si urmand toata masurile impuse.