Reguli complex

Aceste reguli, se aplică pentru întreaga durata în care serviciile Club Vila Bran sunt disponibile pe site.

1. În incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea și consumul de bauturi și mâncaruri procurate din afara clubului.

2. Pentru a fi recunoscuți ca turiști cazati în cadrul Club Vila Bran și a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veți primi o bratara pe care este obligatoriu să o purtați la mana.

3. Turistul răspunde de păstrarea în bune condiții a camerelor contractate, a spațiilor comune și a bunurilor conținute de acestea și va plăti prestatorului orice daune cauzate.

4. Orice reclamație a beneficiarului referitoare la servicii se va face pe loc și in scris și va fi soluționată de prestator in maximum 24 ore. Orice alte reclamații nu vor fi luate in considerare.

5. Club Vila Bran nu raspunde de bunurile sau valorile turiștilor care nu au fost predate la recepție contra chitanță.

6. Tarifele de cazare nu includ facilitățile bazei de agrement și momentele de divertisment (concerte, recitaluri, piese de teatru, jocuri, concursuri, etc). Acestea sunt oferite gratuit in măsura posibilității și disponibilității și cu respectarea condițiilor și regulilor Club Vila Bran si diferentiate ca si acces, in functie de pachetul alese. Nu ne facem răspunzători pentru neseriozitatea artiștilor/trupelor, in caz de anulare/intârziere.

Toate activitatile de agrement din incinta Club Vila Bran: calarie, tir cu arcul, mini golf, tenis, volei, fotbal, locuri de joaca pentru copii, piscine (in cazul in care considerati ca apa si calitatea acesteia va afecteaza sanatatea va rugam nu folositi piscina) etc., se fac la cererea expresa a turistilor, acestia asumandu-si orice risc de accidentare, precum si raspunderea in cazul in care accidenteaza alte persoane. In cazul minorilor, raspunderea apartine parintilor sau persoanelor care ii insotesc. Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele probleme aparute in timpul derularii jocurilor/activitatilor. Accesul la baza de agrement este gratuit si se face in limita disponibilitatii in functie de conditiile meteo.

Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamități naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica.

Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenințător al Beneficiarului poate duce la întreruperea sejurului și decazarea Beneficiarului și a insoțitorilor acestuia. Club Vila Bran își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

7. În cadrul complexului, în spațiile publice (restaurant, piscina, sala de jocuri, terase, etc) nu este permis accesul cu animale de companie

8. În restaurant nu este permis fumatul de nici un fel (indiferent ca este vorba țigară electronica, țigară cu abur sau țigară)

9. În cadrul complexului nu exista cabinet medical; Club Vila Bran nu organizeaza tabere, poate pune la dispoziție servicii de cazare și masa pentru grupuri.

10. În restaurant este permis accesul doar turistilor imbrăcați decent.

11. În cadrul complexului nu exista serviciu de baby-sitting; responsabilitatea pentru copii revine în întregime adulților insoțitori.

12. Echipamentul sportiv și/sau accesoriile de înot sunt oferite gratuit in masura  posibilitții și disponibilității în schimbul unei garanții obligatorii (cheie camera sau 50 ron)

13. Cazarea se face începînd cu ora 16.00

14. Eliberarea se face pâna la ora 11.00

15. Restaurantul se deschide la ora 9.00, ultima comanda la bucătărie se poate face la ora 21.00, restaurantul se închide la ora 22.00.

16. Numarul minim de nopți pentru weekend, este de 2 nopți (vineri si sambata), excepție fac perioadele cu condiții de sejur minim obligatoriu, de mai multe nopți (1 mai, Rusalii, 1 iunie, etc).

17. În perioada de sezon, 16.06 – 02.09.2023, rezervările se fac pentru minim 5 nopți de cazare.

18. Rezervările nu pot fi modificate sau/și anulate în nici un fel, iar sumele plătite în avans sunt considerate garanții și nu sunt rambursabile, reportabile, returnabile.

19. În camera și apartamente se pot caza maxim 2 adulți (cu 1 sau maxim 2 copii, în funcție de vârste si tipul de camera/apartament).

Tarif copii (cazați în camera/apartament/Căsuța Scufiței Roșii și Căsuța lui Bambi cu 2 adulți)
- 0-2,99 ani, la data sejurului

- gratuit (dacă nu se solicită pat suplimentar);
- contra-cost (50 lei/noapte) se asigura pat suplimentar dacă spațiul camerei permite (decizia administrației Club Vila Bran);

- 3 - 15.99 ani, la data sejurului, se achita 50 lei/zi/copil - atât dacă exista posibilitatea dotării camerei cu pat suplimentar, cât și în cazul în care copilul împarte patul cu părinții (decizia administrației Club Vila Bran); al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate în tabel cu asterix, toate celelalte paturi suplimentare care se adauga în camere sunt paturi pliante.
- 16-17.99 ani, la data sejurului, se achita 70 lei/zi/copil - atât dacă exista posibilitatea dotării camerei cu pat suplimentar, cât și în cazul în care copilul împarte patul cu părinții (decizia administrației Club Vila Bran); al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate în tabel cu asterix, toate celelalte paturi suplimentare care se adaugă în camere sunt paturi pliante.

Excepție fac perioadele de sarbatori si ofertele speciale.

20. Toate rezervarile, indiferent de originea lor, se plătesc în RON, exceptînd cazul în care este specificat altfel.

21. Anumite oferte promoționale sunt disponibile doar online și sunt vândute exclusiv pe internet, astfel, nu vor fi disponibile sau vândute sub nici o forma la Recepția complexului.

This image has an empty alt attribute; its file name is CERTIFICAT-CLASIFICARE-MICUL-CASTEL-RESTAURANT-ANEXA-3.jpg