concerte 2017
teatru si film
2017
solicita
o oferta
tururi
virtuale
facebook

Restaurant Club Vila Bran – Meniu

Mic dejun - 6 euro
Varianta 1: ou fiert, telemea, sunca presata, salam de vara, crenwusti, castravete, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 2: ou ochi, branza de burduf, salam de vara, pateu, pastrama de pui, castravete, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 3: omleta taraneasca, urda dulce sau sarata, pastrama de porc, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 4: omleta simpla, cas pane, cabanos, kaizer, ardei, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 5: ou fiert, crenwusti, pastrama de porc, salam, telemea, gem, unt, ceai sau cafea;
Varianta 6: omleta cu branza, cas afumat, salam uscat, babic, ardei, gem, unt, lapte, ceai, cafea;

Mic dejun - 8,5 euro
Varianta 1: ochiuri romanesti cu smantana, mamaliguta si pastrama prajita, dulceata, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 2: papara cu mamaliguta si bacon prajit, rosie, castravete, dulceata, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 3: omleta taraneasca, pastrama de berbecut, telemea, dulceata, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 4: omleta cu branza, cabanos, babic, kaizer, cas afumat, dulceata, unt, lapte, ceai, cafea ;

Mic dejun - bufet suedez
Varianta 1 - 11 euro/pers:
- ochiuri, ouă fierte, omleta simpla;
- crenvuşti, salam, kaizer, şuncă presata, pateu, pastrama de porc;
- caş afumat, telemea, urdă;
- gem, miere, margarină, unt;
- lapte, ceai, cafea;
- fulgi de porumb;


Varianta 2 - 14 euro/pers:
- ochiuri, omletă cu branza, omleta taraneasca;
- salam uscat, pastrama de vita, pastrama de porc, pastrama de pui, kaizer, babic;
- cas afumat, urdă, branza de burduf, telemea;
- salată de vinete;
- dulceata, miere, margarină, unt;
- lapte, iaurt, ceai, cafea;
- fulgi de porumb;

Pranz - 9 euro/pers
Varianta 1: supa de pui cu taitei/galuste, sarmale cu mamaliguta si smantana, desert;
Varianta 2: ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie, pui ca la bran (buzunar din piept de pui umplut cu branza si rosie), cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 3: ciorba de perisoare, medalion de pui cu piure de cartofi, salata, desert;
Varianta 4: ciorba de pui cu smantana, gulas de vita cu salata de muraturi, desert;
Varianta 5: ciorba taraneasca de vacuta, tochitura cu mamaliguta, salata de muraturi, desert;
Varianta 6: supa crema de legume, specialitate din ceafa de porc la tigaie cu gogosari si capere servita in cosulet de paine, cartofi la tigaie, salata de muraturi, desert;
Varianta 7: ciorbă de perişoare, saramura de pui cu mamaliguta, desert;
Varianta 8: ciorba taraneasca de vacuta, pulpa de pui la cuptor, cartofi prajiti, salata, desert ;

Pranz - 13 euro/pers
Varianta 1: supa de pui cu taitei/galuste, tochitura cu mamaliguta, branza de burduf, ou ochi, papanas, apa minerala;
Varianta 2: ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie, saramura de pui cu mamaliguta, desert, apa minerala;
Varianta 3: ciorba de vacuta, pastrama de oaie la ceaun, mamaliguta, mujdei de usturoi, desert, apa minerala;
Varianta 4: supa de pui cu taitei, mix grill (piept de pui, ceafa de porc, 2 mititei), cartofi prajiti, salata, desert, apa minerala;
Varianta 5: supa crema de legume, file de salau cu sos meuniere, cartofi natur, desert, apa minerala;
Varianta 6: ciorba de burta, smantana, mujdei de usturoi, tigaie picanta (carne de porc, pui si vita trasa la tigaie impreuna cu cartofi, morcovi si condimente), desert, apa minerala;

Pranz - 17 euro/pers
Varianta 1: - intampinare cu tuica;
- gustare: cas afumat, telemea, branza de burduf, carnat de casa, slanina cu ceapa rosie, mamaliga (pusa pe taler si taiata cu ata);
- ciorba taranesca de vacuta;
- piept de pui cu sos de branza, cartofi prajiti;
desert;
- 0,33 l apa minerala;


Varianta 2: - intampinare cu tuica;
- minibulz ciobanesc pe jar cu lapte batut;
- ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie;
- muschiulet de porc impletit - facut la gratar, cartofi cu telemea;
- salata de muraturi;
desert;
- 0,33 l apa minerala;

Pranz campenesc (in exterior) - 25 euro/pers
- gustare: branzeturi, slanina cu ceapa rosie si mamaliga;
- feluri principale: gulas de vacuta, iahnie de fasole cu ciolan afumat, porumb fiert, ceai, vin fiert;
- preparate si servite afara, aranjate intr-un cerc si tinute calde la jar in mai multe ceaune;
- gratar: ceafa de porc, piept de pui, mici, carnati de casa si un berbecut la protap servite cu cartofi copti si sos de smantana cu usturoi;
- salate: muraturi asortate, gogosari sau castraveti murati;
- desert: placinte cu mere si cu branza.

Cina - 8 euro/pers
Varianta 1: friptura de porc la cuptor, cartofi la tigaie, salata, desert;
Varianta 2: medalion de porc cu sos picant, cartofi taranesti, salata, desert;
Varianta 3: piept de pui la gratar, cartofi cu telemea, salata, desert;
Varianta 4: tocanita de pui in piure de cartofi copti, salata de muraturi, desert;
Varianta 5: pulpa de pui la cuptor,pilaf de orez cu legume, salata, desert;
Varianta 6: piept de pui impanat, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 7: ceafa de porc la gratar, 2 mititeti, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 8: cotlet de porc pane cu ½ portie piure de spanac si ½ portie cartofi la tigaie, desert;

Cina - 11 euro/pers
Varianta 1: muschiulet de porc impanat cu usturoi, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 2: muschi de vita cu sos de piper verde, cartofi la tigaie, salata, desert;
Varianta 3: combinata "Vila Bran" - muschi de porc cu sos alb, muschi de vita cu sos rosu cu ciuperci, cartofi cu telemea, salata, desert;
Varianta 4: crap umplut cu ciuperci, cartofi natur, lamaie, mujdei, desert;
Varianta 5: snitel ciobanesc (snitel de porc, baghete de cas pane servit pe cruton de paine cu sos alb), cartofi prajiti, salat, desert;

Cina - 15 euro/pers
Varianta 1
- gustare (pe platou la 4 persoane): frigaruie de cas afumat cu ardei gras, bulgaras de urda, rosie umpluta cu vinete, sunca presata, pastrama de porc, babic;
- saramura de pui cu mamaliguta;
- desert;
- 0.33 l apa minerala.


Varianta 2
- gustare (pe platou la 4 persoane): minibulz pe jar cu lapte batut, bulete de cascaval, ficatel de pui impanat cu slaninuta, gujon de pui, cabanos;
- pulpa de pui dezosata la gratar, cartofi prajiti;
- salata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala.


Varianta 3
- gustare (pe platou la 4 persoane): cas afumat, urda, telemea, slaninuta cu ceapa rosie, pastrama de porc, rosie umpluta cu vinete;
- medalion de porc cu sos picant, cartofi taranesti;
- salata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala.

Varianta 1 - 18 euro/pers
- intampinare cu tuica;
- gustare: mini-bulz pe jar, lapte batut, bulete de cascaval, rulada cu ciuperci, carnacior de casa, cabanos, ardei umplut cu pasta de branza dulce, rosie, castravete;
- piept de pui si ceafa de porc la gratar, cartofi copti cu sos de smantana si usturoi, salata asortata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala;
- 1 pahar de vin;

Varianta 2 - 21 euro/pers
- intampinare cu tuica fiarta;
- gustare: 4 sortimente de branzeturi (branza de burduf, cas afumat, telemea, cas), slanina cu ceapa rosie, carnacior de casa, chiftelute de pui cu mac si susan, pastrama de porc, ardei umplut cu pasta de branza dulce, rosie, castravete, mini bulz cu lapte batut;
- jumatate de portie berbecut la protap, jumatate de portie piept de pui la gratar cu cartofi ardelenesti (cartofi cu bacon, usturoi si verdeata trasi la tigaie in unt), salata asortata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala ;
- 1 pahar de vin ;

Varianta 3 - 33 euro/pers
- intampinare cu tuica;
- gustare: cosulet din ardei cu asortiment de branzeturi, rulou de somon cu salata de cruditati, pastrama de berbecut, rulada din piept de porc, salam rustic, piftie curcan, rosii chery;
- cafea;
- papiote de peste pangasius sau cod cu sparanghel si sos alb cu garniture buchetiera de legume;
- sarmalute cu mamaliguta, smantana, ardei iute si carnat taranesc;
- cotlet de berbecut, cotlet de porc, aripioare de pui buzdugan servite cu cartofi gratinati, salata de ardei copti;
- desert: profiterol;
- 0.33 l apa minerala;

Varianta 1 - 1,5 euro/pers
- apa minerala
(1 sticla de 1,5 l la 8 persoane),
- cafea,
- covrigei.

Varianta 2 - 4 euro/pers
- 0.33 l apa minerala,
- 1 suc la 0.25 l,
- cafea,
- produse de patiserie;

Varianta 3 - 6 euro/pers
- 0.33 l apa minerala,
- 1 suc la 0.25 l,
- cafea,
- produse de patiserie dulce si sarata,
- fructe.

MENIURI CARE SE INCADREAZA LA TARIFUL STANDARD DE CURSURI

Variantele de meniu care se incadreaza in tarifele pachetelor de cursuri, incluzand cazare,
pensiune completa, 2 pauze de cafea sunt urmatoarele:


Mic dejun
Varianta 1: ou fiert, telemea, sunca presata, salam de vara, crenwusti, castravete, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 2: ou ochi, branza de burduf, salam de vara, pateu, pastrama de pui, castravete, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 3: omleta taraneasca, urda dulce sau sarata, pastrama de porc, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 4: omleta simpla, cas pane, cabanos, kaizer, ardei, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 5: ou fiert, crenwusti, pastrama de porc, salam, telemea, gem, unt, ceai sau cafea;
Varianta 6: omleta cu branza, cas afumat, salam uscat, babic, ardei, gem, unt, lapte, ceai, cafea;


Pranz
Varianta 1: supa de pui cu taitei/galuste, sarmale cu mamaliguta si smantana, papanas;
Varianta 2: ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie, ciulama de pui cu mamaliga, desert;
Varianta 3: ciorba de perisoare, medalion de pui cu piure de cartofi, salata clatite cu urda si marar;
Varianta 4: ciorba de pui cu smantana, gulas de vita cu salata de muraturi, desert;
Varianta 5: ciorba taraneasca de vacuta, tochitura cu mamaliguta, salata de muraturi, desert;
Varianta 6: supa crema de legume, ciolan de porc afumat cu varza calita, desert;
Varianta 7: ciorbă de perişoare, gulas de vita cu salata de muraturi, desert;
Varianta 8: ciorba taraneasca de vacuta, pulpa de pui la cuptor, cartofi prajiti, salata, desert ;


Cina
Varianta 1: friptura de porc la cuptor, piure de cartofi, salata, desert;
Varianta 2: medalion de porc cu sos picant, cartofi boulanger, salata, desert;
Varianta 3: piept de pui la gratar, cartofi cu telemea, salata, desert;
Varianta 4: friptura de vita la tava, legume sote, desert;
Varianta 5: pulpa de pui la cuptor, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 6: piept de pui impanat, cartofi cu telemea, salata, desert;
Varianta 7: ceafa de porc la gratar, 2 mititeti, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 8: cotlet de porc pane cu spaghete, desert;


Pauza de cafea
Varianta 1: apa minerala (1 sticla de 1,5 litri la 8 persoane), cafea, covrigei;