concerte
teatru si film
solicita
o oferta
tururi
virtuale
facebook

Restaurant Club Vila Bran – Meniu

Mic dejun - 6 euro
Varianta 1: ou fiert, telemea, pastrama de porc, salam de vara, crenwusti, castravete, ardei, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 2: ou ochi, branza de burduf, telemea, salam uscat, pastrama de pui, castravete, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 3: omleta taraneasca, urda sarata, pastrama de porc, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 4: omleta simpla, cascaval pane, cabanos, bacon prajit, ardei, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 5: ou fiert, crenwusti, pastrama de porc, salam uscat, telemea, rosie, castravete, gem, unt, ceai sau cafea;
Varianta 6: omleta cu branza, telemea, salam sasesc, pastrama de pui, ardei, castravete gem, unt, lapte, ceai, cafea;

Mic dejun - bufet suedez - PRET – 9 euro/persoana

Varianta 1:
- ou fiert, oua ochiuri;
- crenvurşti, pastrama de porc, şuncă presata;
- cas afumat, branza feta;
- salata de vinete, zacusca;
- castravete, rosie, ardei gras;
- gem, miere, margarină, unt;
- cereale;
- lapte, ceai, cafea;
- prajitura de casa;

Varianta 2:
- ou ochi, omleta simpla;
- salam uscat, cabanos, pastrama de porc;
- telemea, urdă;
- humus;
- masline, ardei gras, rosie;
- gem, miere, margarină, unt;
- iaurt;
- cereale;
- lapte, ceai, cafea;
- prajitura de casa;

Varianta 3:
- ou fiert, omleta taraneasca;
- kaizer, pastrama de pui, salam uscat;
- cas afumat, telemea;
- salata de vinete, zacusca;
- ardei, rosii, castravete;
- gem, miere, margarină, unt;
- iaurt;
- cereale;
- lapte, ceai, cafea;
- prajitura de casa;

Pranz - 9 euro/pers
Varianta 1: supa de pui cu taitei, sarmale cu mamaliguta si smantana, desert
Varianta 2: ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie, pui ca la bran (buzunar din piept de pui umplut cu branza si rosie), piure de cartofi, salata, desert;
Varianta 3: ciorba taraneasca de porc, pulpe de pui dezosate la cuptor cu orez taranesc, desert;
Varianta 4: supa de pui cu taitei, gulas de vacuta, salata de muraturi, desert;
Varianta 5: ciorba taraneasca de vacuta, tochitura cu mamaliguta, salata de muraturi, desert;
Varianta 6: ciorba taraneasca de pui, specialitate din ceafa de porc la tigaie cu gogosari si capere servita in cosulet de paine, cartofi aurii, salata de muraturi, desert;
Varianta 7: ciorbă taraneasca de vacuta, saramura de pui cu mamaliguta, desert;
Varianta 8: supa de pui cu taitei, tochitura Dacica cu mamaliga, desert;

Pranz festiv - 17 euro/pers
Varianta 1:
- intampinare cu tuica;
- gustare: cas afumat, telemea, branza de burduf, carnat de casa, slanina cu ceapa rosie, mamaliga (pusa pe taler si taiata cu ata);
- ciorba taranesca de vacuta;
- piept de pui gratar cu sos de ciuperci si parmezan, cartofi cu branza;
- desert;
- 0,33 l apa minerala;


Varianta 2:
- intampinare cu tuica;
- minibulz ciobanesc pe jar cu lapte batut;
- ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie;
- muschiulet de porc impletit - facut la gratar, cartofi cu branza;
- salata de muraturi;
- desert;
- 0,33 l apa minerala;


Pranz campenesc (in exterior) - pentru grupuri mai mari de 25 de persoane - 25 euro/pers
- gustare: branzeturi, slanina cu ceapa rosie si mamaliga;
- feluri principale: gulas de vacuta, iahnie de fasole cu ciolan afumat, ceai, vin fiert;
- preparate si servite afara, aranjate intr-un cerc si tinute calde la jar in mai multe ceaune;
- gratar: ceafa de porc, piept de pui, mici, carnati de casa si un berbecut la protap servite cu cartofi copti si sos de smantana cu usturoi;
- salate: asortata de vara, muraturi asortate;
- desert: strudel cu mere si cu branza.

Pranz - bufet suedez - 16 euro/pers
Varianta 1:
- ciorba de vacuta, ciorba de burta (cu smantana si ardei);
- piept de pui la gratar, ceafa de porc la gratar, gulas de vacuta;
- orez taranesc, cartofi copti cu sos de usturoi, cartofi cu branza;
- salata de muraturi, salata de vara;
- strudel cu mere, negresa Vila Bran, prajitura cu fanta;


Varianta 2:
- ciorba de vacuta, ciorba de fasole cu afumatura;
- iahnie de fasole cu ciolan afumat, , sarmale cu mamaliguta;
- cartofi la cuptor, legume la cuptor, orez taranesc;
- salata de ardei copti, salata de vara;
- prajitura Claudia, strudel cu branza si stafide, prajitura cu foi;

Pranz - 24 euro/pers
Varianta 1:
- gustare: minibulz, telemea, branza de burduf, cascaval, kaizer, pastrama de porc, pastrama de pui, chiftelute de pui, rosii, castraveti, ardei, masline, vinete, humus, zacusca;
- supe/ciorbe: supa de pui cu taitei, ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie;
- feluri de baza calde: tigaie picanta (muschi de porc, piept de pui, crutoane de morcovi si cartofi, ardei iute, sos picant), aripioare de pui picante, friptura de porc la cuptor, file de cod cu sos de capere;
- garnituri: cartofi prajiti, cartofi cu branza, ciuperci sote, orez taranesc;
- salate: muraturi asortate, varza alba, castraveti murati, rosii, ardei copti;
- desert: praijitura casei (blat cu nuca si mere, toping de ciocolata, frisca), strudel cu mere, prajitura cu Fanta (crema de branza de vaci), prajitura cu gem si nuca, prajitura Claudia, prajitura “la metru” (chec bicolor, crema de vanilie si glazura de ciocolata);
- fructe: banane, mere, struguri;
- apa minerala/plata;
- cafea/ceai/cappuccino;


Varianta 2:
- gustare: branza feta, cascaval, branza burduf, telemea, urda, pastrama de pui, salam uscat, cabanos, rosii, castraveti, ardei;
- supe/ciorbe: supa de pui cu taitei, ciorba taraneasca de vacuta;
- feluri de baza calde: gulas de vacuta, pulpa de pui dezosata, saramura de crap, tigaie picanta (muschi de porc, piept de pui, crutoane de morcovi si cartofi, ardei iute, sos picant);
- garnituri: cartofi cu branza, orez taranesc, mamaliguta, legume sote;
- salate: de vara, gogosari murati, varza cu castravete, sfecla rosie;
- desert: prajitura casei (blat cu nuca si mere, topping de ciocolata, frisca), strudel cu branza, prajitura Claudia, prajitura cu gem, prajitura cu crema de vanilie, salam de biscuiti;
- fructe: mere, portocale, banane;
- apa minerala/plata;
- cafea/ceai/cappuccino;

Varianta 3:
- gustare: telemea, cas afumat, cascaval, salam uscat, ghiudem, sunca York, pastrama de pui, salata de vinete, humus, rosii, castraveti, ardei, masline;
- supe/ciorbe: ciorba de vacuta, ciorba de fasole cu afumatura si tarhon;
- feluri de baza calde: tochitura Vila Bran (pulpa de porc, cabanos, suc de rosii), paprikas (tocanita de pui cu cartofi si boia), piept de pui la cuptor cu sos de soia si susan, gujoane pane din peste alb;
- garnituri: orez taranesc, piure de cartofi, mamaliguta, legume sote;
- salate: ardei copti, gogosari murati (in otet), castravete murat (in otet), rosii si castraveti, varza alba;
- desert: tarta cu branza, prajitura cu crema de vanilie, chec, strudel cu mere, negresa;
- fructe: struguri, portocale, mere;
- apa minerala/plata;
- cafea/ceai/cappuccino;

Cina - 8 euro/pers
Varianta 1: gulas de vacuta, salata, desert;
Varianta 2: snitel de pui cu sos de ciuperci cu parmezan, piure de cartofi, salata, desert;
Varianta 3: piept de pui la gratar, cartofi cu branza, salata, desert;
Varianta 4: pulpa de pui dezosata cu orez taranesc, salata, desert;
Varianta 5: evantai de pui (piept de pui cu sos de soia si susan la cuptor), orez taranesc, salata, desert;
Varianta 6: saramura de pui cu mamaliga, desert;
Varianta 7: ceafa de porc la gratar, 2 mititei, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 8: snitel porc pane cu ½ portie piure de spanac si ½ portie cartofi aurii, desert;

Cina - 13 euro/pers
- mini gustare: cas afumat, telemea, urda, slanina cu ceapa verde;
- tocanita de pui in piure copt la cuptor;
- salata de muraturi;
- desert;
- apa minerala;
- 1 pahar de vinul casei (rosu);

Cina - 15 euro/pers
Varianta 1
- gustare (pe platou la 4 persoane): minibulz pe jar cu lapte batut, bulete de cascaval, ficatel de pui impanat cu slaninuta, gujon de pui, cabanos;
- pulpa de pui dezosata la gratar, cartofi prajiti;
- salata;
- desert;
- apa minerala;


Varianta 2
- gustare: cas afumat, urda, telemea, slaninuta cu ceapa rosie, pastrama de porc, rosie umpluta cu vinete;
- medalion de porc cu sos picant, cartofi boulanger;
- salata;
- desert;
- apa minerala;

Cina - bufet suedez - 13 euro/pers
Varianta 1
Feluri principale: medalion de porc cu sos usor picant, ostropel de pui, gulas de vacuta;
Garnituri: cartofi cu branza, cartofi copti, fasole verde cu usturoi trase la tigaie;
Salate: salata de muraturi, salata de varza, salata de ardei copti;
Desert: prajituri de casa asortate;


Varianta 2
Feluri principale: tigaie picanta (muschi de porc, piept de pui, crutoane de morcovi si cartofi, ardei iute, sos picant), snitel de pui, carnat de casa;
Garnituri: piure de spanac, orez taranesc, varza calita;
Salate: salata de muraturi, salata de varza, salata de vara;
Desert: prajituri de casa asortate;

Cina - 16 euro/pers
- Intampinare cu tuica;
- Gustare (pe platou la 4 persoane): frigaruie de cas afumat cu ardei gras, bulgaras de urda, rosie umpluta cu vinete, sunca presata, pastrama de porc, babic;
- Saramura de pui cu mamaliguta;
- Desert;
- Apa minerala 0,33l;
- 1 pahar de vin;

Cina - 18 euro/pers
Varianta 1
- intampinare cu tuica;
- gustare: mini-bulz pe jar, lapte batut, bulete de cascaval, rulada cu ciuperci, carnacior de casa, cabanos, ardei umplut cu pasta de branza dulce, rosie, castravete;
- piept de pui si ceafa de porc la gratar, cartofi copti cu sos de smantana si usturoi, salata asortata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala;
- 1 pahar de vin;


Varianta 2
- intampinare cu tuica;
- gustare: mini-bulz pe jar, lapte batut, bulete de cascaval, rulada cu ciuperci, carnacior de casa, cabanos, ardei umplut cu pasta de branza dulce, rosie, castravete;
- snitel de porc servit cu sos alb cu ciuperci, ½ cartofi cu rozmarin, ½ morcovi sote;
- desert;
- 0.33 l apa minerala;
- 1 pahar de vin;

Cina - 21 euro/pers
Varianta 1
- intampinare cu tuica;
- gustare: 4 sortimente de branzeturi (branza de burduf, cas afumat, telemea, urda), slanina cu ceapa rosie, carnacior de casa, chiftelute de pui cu mac si susan, pastrama de porc, ardei umplut cu pasta de branza dulce, rosie, castravete, mini bulz cu lapte batut;
- jumatate de portie berbecut la protap, jumatate de portie piept de pui la gratar cu cartofi ardelenesti (cartofi cu bacon, usturoi si verdeata trasi la tigaie in unt), salata asortata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala;
- 1 pahar de vin;


Varianta 2
- intampinare cu tuica;
- gustare: cas afumat, telemea, urda sarata, muschi taranesc de porc, salam de Sibiu, babic, pastrama taraneasca de pui, rosie umpluta cu vinete, ardei gras, castravete, masline;
- ciolan de porc intreg, degresat si fara soric, cartofi la tigaie, salata;
- desert;
- 0.33 l apa minerala;
- 1 pahar de vin;





Varianta 3
- intampinare cu tuica;
- gustare: toba, jumari, rulada de carne, rosie cu salata de vinete, pate de casa, fasole batuta, foietaj cu ciuperci, telemea, branza burduf, castravete;
- carne afumata gatita la ceaun (muschi porc, coaste porc, carnati casa afumate, prajite si conservate in untura), cartofi la tigaie, salata de muraturi;
- desert;
- 0.33 l apa minerala;
- 1 pahar de vin;




Cina - 25 euro/pers
- Intampinare cu tuica;
- Gustare: cas afumat, telemea, urda sarata, muschi taranesc de porc, salam de Sibiu, babic, pastrama taraneasca de pui, rosie umpluta cu vinete, ardei gras, castravete, masline;
- Fel principal: salau pane servit cu legume sote (dovlecel, fasole verde, morcovi si cartofi);
- Fel principal: ciolan de porc intreg, degresat si fara soric, cartofi la tigaie, salata;
- Desert;
- Apa minerala 0,33l;
- 1 cafea;

Cina - 26 euro/pers
- Intampinare cu tuica;
- Gustare: frigaruie de branzeturi si ardei gras, bulgaras semafor din urda, ardei umplut cu piept de pui si castravete acru, somon afumat pe pat de lamaie, salam de Sibiu, muschi taranesc de porc, terina de vitel (drob), dobos din cascaval si sunca presata, rosie, castravete, masline;
- Fel principal: pastrav la gratar, cartofi copti cu sos de usturoi servit separat;
- Fel principal: piept de pui si cotlet de porc la gratar, servite cu sos de branza si ciuperci, cartofi prajiti, salata;
- Desert;
- Apa minerala 0,33l;
- 1 cafea;

Cina - 33 euro/pers
- Intampinare cu tuica;
- Gustare: bulgaras semafor de urda cu ardei, cosulet din ardei cu asortiment de branzeturi, rulou de somon cu salata de cruditati, pastrama de berbecut, rulada din piept de porc, salam rustic, piftie curcan, rosii cherry;
- 1 cafea;
- Fel principal: papiote de peste pangasius sau cod cu sparanghel si sos alb cu garniture buchetiera de legume;
- Fel principal: sarmalute cu mamaliguta, smantana, ardei iute si carnat plescoi;
- 1 cafea;
- Fel principal: cotlet de berbecut, cotlet de porc, aripioare de pui buzdugan servite cu cartofi gratinati, salata de ardei copti;
- Desert: profiterol;
- Apa minerala 0,33l;

Cina - bufet suedez
Varianta 1 - 19 euro/pers
- Feluri principale: frigarui ciobanesti (ficat de pui, bacon, ciuperci, ceapa, ardei), cotlet de porc umplut cu cabanos, berbecut la cuptor, piept de pui la gratar cu sos de branza;
- Garnituri: cartofi ardelenesti (cartofi cu bacon, usturoi si verdeata trasi la tigaie in unt), cartofi cu telemea, cartofi prajiti, varza calita;
- Salate: salata de muraturi, salata asortata de vara, salata cu sfecla rosie si hrean, salata de ardei copti;
- Desert: prajituri de casa asortate;
- 0.33 l apa minerala;


Varianta 2 - 19 euro/pers
- Feluri principale: cotlet de porc cu os (la gratar), cotlete de berbecut, muschiulet de porc impanat cu usturoi si slaninuta, carnat de casa;
- Garnituri: piure de spanac, orez taranesc, cartofi prajiti, varza calita;
- Salate: salata de muraturi, salata asortata de vara, salata cu sfecla rosie si hrean, salata de salata verde cu lamaie;
- Desert: prajituri de casa asortate;
- 0.33 l apa minerala;

Varianta 3 - 26 euro/pers
- Gustare: cas afumat, branza de burduf, cascaval, telemea, salam uscat, pastrama de pui, pastrama de porc, ardei umplut cu branza, terina de pui cu legume, chiftelute de pui;
- Feluri de baza calde: medalion de porc cu sos usor picant, piept de pui cu sos de branza si ciuperci, ceafa de porc la gratar, mititei la gratar, tocanita de vacuta cu legume, plachie de crap;
- Garnituri: orez taranesc, cartofi prajiti, cartofi cu branza, mamaliguta;
- Salate: sfecla rosie, de vara, castraveti murati (in otet), gogosari murati (in otet), salata verde;
- Desert: tort cu crema mascarpone si fructe, tarta cu branza, prajitura “la metru” (chec bicolor, crema de vanilie si glazura de ciocolata), strudel cu branza, prajitura cu crema de vanilie, prajitura cu gem si nuca;
- Fructe: struguri, banane, mere;
- 0.33 l apa minerala/plata;

Varianta 4 - 26 euro/pers
- Gustare: telemea, urda, cascaval, branza de burduf, salam uscat, kaizer, minifrigaruie de branzeturi cu legume, pastrama de porc, cabanos, chiftelute de pui;
- Feluri de baza calde: muschi de porc la gratar, pulpa de pui la cuptor, evantai de pui cu susan, tocanita de pui, gulas de vacuta, file de cod cu sos;
- Garnituri: cartofi copti cu sos de smantana si usturoi, cartofi la tigaie cu verdeata, piure de cartofi, ciuperci sote;
- Salate: ardei copti, gogosari murati (in otet), castravete murat (in otet), rosii si castraveti, varza alba;
- Desert: tort cu mere si frisca, prajitura cu Fanta (crema de branza de vaci), prajitura Claudia, strudel cu mere, salam de biscuiti, negresa;
- Fructe: ananas, portocale, mere;
- 0.33 l apa minerala/plata;

MENIURI CARE SE INCADREAZA LA TARIFUL STANDARD DE CURSURI

Variantele de meniu care se incadreaza in tarifele pachetelor de cursuri, incluzand cazare si
pensiune completa sunt urmatoarele:


Mic dejun
Varianta 1: ou fiert, telemea, pastrama de porc, salam de vara, crenwusti, castravete, ardei, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 2: ou ochi, branza de burduf, telemea, salam uscat, pastrama de pui, castravete, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 3: omleta taraneasca, urda sarata, pastrama de porc, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 4: omleta simpla, cascaval pane, cabanos, bacon prajit, ardei, rosie, gem, unt, lapte, ceai, cafea;
Varianta 5: ou fiert, crenwusti, pastrama de porc, salam uscat, telemea, rosie, castravete, gem, unt, ceai sau cafea;
Varianta 6: omleta cu branza, telemea, salam sasesc, pastrama de pui, ardei, castravete, gem, unt, lapte, ceai, cafea;


Pranz
Varianta 1: supa de pui cu taitei, sarmale cu mamaliguta si smantana, desert;
Varianta 2: ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie, pui ca la bran (buzunar din piept de pui umplut cu branza si rosie), piure de cartofi, salata, desert;
Varianta 3: ciorba taraneasca de porc, pulpe de pui dezosate la cuptor cu orez taranesc, desert;
Varianta 4: supa de pui cu taitei, gulas de vacuta, salata de muraturi, desert;
Varianta 5: ciorba taraneasca de vacuta, tochitura cu mamaliguta, salata de muraturi, desert;
Varianta 6: ciorba taraneasca de pui, specialitate din ceafa de porc la tigaie cu gogosari si capere servita in cosulet de paine, cartofi aurii, salata de muraturi, desert;
Varianta 7: ciorbă taraneasca de vacuta, saramura de pui cu mamaliguta, desert;
Varianta 8: supa de pui cu taitei, tochitura Dacica cu mamaliga, desert;


Cina
Varianta 1: gulas de vacuta, salata, desert;
Varianta 2: snitel de pui cu sos de ciuperci cu parmezan, piure de cartofi, salata, desert;
Varianta 3: piept de pui la gratar, cartofi cu branza, salata, desert;
Varianta 4: pulpa de pui dezosata cu orez taranesc, salata, desert;
Varianta 5: evantai de pui (piept de pui cu sos de soia si susan la cuptor), orez taranesc, salata, desert;
Varianta 6: saramura de pui cu mamaliga, desert;
Varianta 7: ceafa de porc la gratar, 2 mititei, cartofi prajiti, salata, desert;
Varianta 8: snitel porc pane cu ½ portie piure de spanac si ½ portie cartofi aurii, desert;