concerte
teatru si film
solicita
o oferta
tururi
virtuale
facebook

Restaurant Club Vila Bran

Restaurant cu specific de stana

Restaurant cu specific de stana, cu priveliste spre Castelul Bran, M-tii Piatra Craiului si M-tii Bucegi.


Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, doua seminee suspendate, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. In interiorul restaurantului veti gasi un loc de joaca amenajat special pentru copii.

Serile cu program de divertisment la Restaurantul de la Stana inseamna foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti, recital de muzica internationala, recitaluri ale unor trupe recunoscute in lumea muzicala romaneasca, parada mascotelor Club Vila Bran, karaoke, concursuri de cultura muzicala sau discoteca.

Divertisment la restaurant
Terasele


Va puteti bucura si de terasele cu priveliste panoramica.

Se pot servi preparate traditionale romanesti si preparate cu specific de stana.

Macheta Clubului

* In restaurantele si in spatiile comune Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi/alimente procurate din afara acestuia.
* Tinuta decenta in resturantele Club Vila Bran (exclus costum de baie) este obligatorie!
* Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
* Tarifele de cazare nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment (concerte, recitaluri, piese de teatru, jocuri, concursuri, etc). Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si regulilor Club Vila Bran. Nu ne facem raspunzatori pentru neseriozitatea artistilor/trupelor, in caz de anulare/intarziere la evenimentele programate la Club Vila Bran.