concerte 2016 - 2017
teatru si film
2016
solicita
o oferta
tururi
virtuale
facebook

Restaurant Club Vila Bran

Restaurant cu specific de stana

Restaurantul cu specific de stana este situat pe varful unui deal, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului, M-tii Bucegi si a Castelului Bran.


Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, un semineu suspendat in centru, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera.

Restaurantul dispune de loc de joaca pentru copii (interior si exterior).

Restaurant - Bar - Terasa

Restaurant pentru mic dejun si grupuri cu meniu prestabilit, cu o capacitate intre 30 - 60 persoane si 2 terase cu priveliste spre Bran.

Divertisment la restaurant
Terasele


Va puteti bucura si de terasele cu priveliste panoramica.

Se pot servi preparate traditionale romanesti si preparate cu specific de stana.

Macheta Clubului

* In restaurantele si in spatiile comune Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi/alimente procurate din afara acestuia.
* Tinuta decenta in resturantele Club Vila Bran (exclus costum de baie) este obligatorie!
* Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
* Tarifele de cazare nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment (concerte, recitaluri, piese de teatru, jocuri, concursuri, etc). Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si regulilor Club Vila Bran. Nu ne facem raspunzatori pentru neseriozitatea artistilor/trupelor, in caz de anulare/intarziere la evenimentele programate la Club Vila Bran.